Domaći modni brendovi ove zime u prvi plan stavljaju rajfove

Još prošle zime bilo nam je jasno da se rajf vratio na velika vrata. I dok mnogi trendovi brzo budu zamenjeni novim, čini se da je ovaj retro modni detalj ove zime doživeo vrhunac i da će se zadržati i u narednim mesecima. Rajfovi su bili nezaobilazni dodaci u prazničnim izdanjima, ali su svoje mesto našli i u zimskim kombinacijama, na snegu, ili u toploj atmosferi uz omiljeni džemper.

Osim u ponudi različitih svetskih dizajnera i brendova, ovaj trend dominira i u ponudi domaćih brendova, a na izradu unikatnih komada koji će krasiti vaše lice i biti odličan izbor u danima kada nemate vremena za frizuru, odlučile su se i mnoge mlade kreativne devojke.

Tako je Instagram preplavljen stranicama koje nude originalne rajfove ukrašene kristalima, biserima i perlicama koji će začiniti svaki autfit. U ponudi su i veliki modeli koji podsećaju na turbane.

Ukoliko ste, pak, ljubitelj klasike, možete se odlučiti za jednostavan crni rajf koji će vas uz efektne minđuše u trenutku pretvoriti u divu.

Jedan od vodećih domaćih brendova kada su šeširi i kape u pitanju, “MM Couture” u svojoj ponudi ima satenske i plišane rajfove u gotovo svakoj boji i nijansi koju možete da zamislite.

Ipak, verovatno najefektiniji rajf ove zime stiže nam iz “Woolnia” radionice. Kao i svi njihovi proizvodi, rajf je izrađen od merino vune. Moćan, nežan, u 15 boja, učiniće još toplijim svaku vašu zimsku kombinaciju. Za ovim rajfom koji stiže u predivnom pakovanju poludele su devojke, pa tako svakodnevno na društvenim mrežama možemo videti kako su ga ponele na svojim zimovanjima.

Ukoliko ovih dana želite sebe da obradujete sitnicom koja će vam popraviti raspoloženje u hladnim i tmurnim postpraznčnim danima, predlažemo vam da to bude upravo rajf koji ćete ponosno nositi u različitim prilikama i nesumnjivo privući pažnju gde god da se pojavite.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: