Woolnia – Najfiniji merino džemperi i prekrivači pletu se u Zrenjaninu

Kraj novembra, sumorne kiše i niske temperature mnogima nisu omiljeni period godine. Ali svaki dan i trenutak možemo učiniti lepšim, toplijim i ušuškanijim. Večeri kod kuće uz omiljene serije, filmove i knjige ne možemo da zamislimo bez toplog ćebeta ispod koga ćemo se ušuškati sa voljenim osobama, a osim topline i udobnosti, ovaj komad će u hladnim jesenjim i zimskim danima oplemeniti i naš prostor. Danas vam predstavljamo luksuzni domaći brend Woolnia čije proizvode ćete sigurno poželeti u svom domu i garderoberu.

Vanja i Nenad Čorokolo, bračni par iz Zrenjanina, spontano je došao na ideju da pokrene porodični posao proizvodnje ćebadi, kapa, šalova i džempera od merino vune. Svaki njihov proizvod plete se ručno od najfinije merino vune koja se uvozi iz Australije. Prednost ove vrste vune je njeno prirodno svojstvo regulisanja tempereture, ne izaziva alergije, mekana je i prijatna na dodir. Zbog visokog kvaliteta materijala, proizvodi imaju i visoku cenu, međutim bez obzira na to, oni su našli svoje kupce, a prodaja se vrši i van granica naše zemlje.

Brend je za skoro tri godine postojanja više puta proširivao svoju ponudu, pa se tako sada u prodaji koju vrše preko sajta nalaze prekrivači u mnogo dimenzija i boja, tople kape i šalovi i romantični džemperi u nežnim pastelnim bojama. Njihovi proizvodi oduševili su sve ljubitelje prefinjenih materijala, a posebno su popularni Woolnia prekrivači za kolica i krevece za bebe.

Osim predivnih proizvoda koje stvaraju sa mnogo ljubavi, ovi Zrenjaninci donose nam i inspiraciju za hrabrost u pokretanju novog posla i ostvarivanju ideja o kojima sanjamo.

Foto: Una Stefanović

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: