MM Couture – brend za kojim su žene poludele

Vekovima unazad šeširi su obeležavali modu, predstavljali su simbol statusa, a i danas su pokazatelji stila. Pored svoje funkcionalne uloge da zaštite glavu, kape i šeširi su neizostavni modni detalji svakog godišnjeg doba. I najjednostavnija odevna kombinacija upotpunjena ovim komadom izgleda otmenije i ženstvenije.

Predstavljamo vam jedan od vodećih domaćih brendova, MM Couture, koji izrađuje ove modni dodatke. Pokrenula ga je Marija Minić, pre nešto više od pet godina. Prema Marijinim rečima, prvi šešir ovog brenda nastao je iz ljubavi prema ovim komadima i nemogućnosti da pronađe za sebe adekvatan spoj dizajna i veličine. Žene, kako iz Srbije, tako i iz regiona su poludele za ovim aksesoarima. Prva asocijacija na ovaj brend je svima nama dobro poznata “Moscow cap”, koju dame obožavaju.

Komadi luksuznog brenda MM Couture su ručno izrađeni i izražavaju sofisticiranost kroz najfinije materijale i savremen dizajn u najrazličitijim bojama.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

A post shared by MM Couture (@mm_couture) on

Modeli se izrađuju od najkvalitetnijih prirodnih materijala  uvezenih iz Italije i Češke. Najzastupljeniji zimski materijali su vuna i zečija dlaka, a letnji Panama, pirinčana slama, rafija i drugi. Ove jeseni u skladu svetskim trendovima akcenat stavljamo na beretke i kape od somota.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

A post shared by MM Couture (@mm_couture) on

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

A post shared by MM Couture (@mm_couture) on

MM Couture izrađuje 9 različitih modela kapa, s tim što postoji veliki broj varijacija u zavisnosti od želja kupaca. “Girardi” model izrađen od pirinčane slame je najtraženiji model. Izrađuje se u dve veličine oboda, manji od 5.5 cm i veći od 9 cm. Od klasičnih šešira ga razlikuje ravna kalota i ravan obod i veoma se lako uklapa uz bilo koju stilsku kombinaciju.

Na web stranici www.mmcouture.com možete kupiti proizvode izrađene po vašoj meri. Takođe potražite ih u Beogradu u radnji “Lovely” u ulici Cara Nikolaja II, kao i u radnji “MM” u hotelu Grand na Kopaoniku. Ove modele možete pronaći i u multibrend radnjama u Nemačkoj, Rusiji i Belgiji.

U nastavku pogledajte fotografije ovih prestižnih modela i shvatićete zašto su predmet obožavanja blogerki, trendseterki i ljubiteljki mode. Nosite ih u svojim “street style”, ali i elegantnim kombinacijama i sigurno ćete biti zapažene gde god da se pojavite.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: