Petit Moi – neodoljive cipele za najmlađe u koje ćete se zaljubiti

Ručni radovi, ali i radovi domaćih dizajnera su poslednjih godina doživeli veliki povratak. Pokloniti nešto originalno, drugačije, personalizovano, izrađeno rukama i pre svega kvalitetno izaziva uvek čaroban osećaj. Posebno kada su u pitanju najmlađi.

Upravo takve proizvode stvara domaći brend “Petit Moi” koji se bavi izradom najšarmantnijih dečijih cipelica.

Dve mame, Sanja i Marijana, imale su jedan zajednički san. Želele su da izrađuju nešto što u tom trenutku na našem tržištu nije postojalo. Cipele su bile njihovo viđenje savršenog poklona koji će obradovati svaku mamu.

Duge dve godine su bile u potrazi za timom koji bi njihovu ideju realizovao, čak su bile i na korak od odustajanja, a onda su se kockice složile, pojavili su se pravi ljudi i prvi razgovori. Budući da su imale konkretnu ideju i viziju šta žele, dizajn su osmislile same, a uz konsultovanje sa ostatkom tima došle su do konačnog izgleda cipelica. Njihova prijateljica Emilija koja stoji iza brenda “M-ishka” ih je spojila sa ljudima sa kojima i sama sarađuje i tako je nastao “Petit Moi”.

Početak je, kažu, bio jako težak, ali u tome i jeste čar, a kada je prva cipelica bila urađena, osetile su neopisivu sreću, jer je puno ljubavi i snova utkano u nju.

Koncept same cipele je da bude prva cipela koju beba može odmah obuti, ali i da u njoj može napraviti svoje prve korake. Akcenat je stavljen na zaštitu stopala od povreda, ali i da dete ujedno može da oseti podlogu po kojoj hoda jer će tako lakše ojačati i usavršiti koordinaciju stopala i nogu. Nehodajuće cipele se izrađuju od prirodnog materijala, od italijanske su kože izuzetno visokog kvaliteta.

U ponudi ovog brenda su tri modela cipela za devojčice i jedan za dečake, kao i “memory box”. Svaka cipelica može biti personalizovana u skladu sa željama, bilo da želite ime i prezime ili samo inicijale.

“Memory box” je luksuzna kutija u kojoj možete čuvati prve uspomene vaših mališana koje će im posebno biti drage jednoga dana kada odrastu. I ona takođe može biti personalizovana imenom i prezimenom, datumom i vremenom rođenja.

Budući da je potražnja za novim modelima velika, do prvog rođendana “Petit Moi” brenda očekuje nas još jedan novi model cipelica za dečake, a u osmišljavanju noviteta pažljivo osluškuju želje i potrebe mama koje ove proizvode biraju za svoje mališane.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: