Frizura koju želimo ovog proleća

Sa dolaskom proleća, devojke i žene neretko žele da unesu promene u svoj izgled, a prva stanica ka tom putu je poseta frizeru. Posebno nakon godine u kojoj nismo imale prilike da se doterujemo, uželele smo se nove frizure i osveženog izgleda. Frizura koja je osvojila dame širom sveta i najveći trend ovog proleća bez dileme je ona sa “zavesa” šiškama.

Šiške ili volimo ili ne možemo da smislimo, retko ko je ravnodušan prema njima. Neretko se odlučimo na ovu promenu posle koje se kajemo, jer iako izgledaju nedovoljivo, nisu jednostavne za održavanje. Ipak, niko nije ni rekao da je lepota i praćenje trendova lako.

Duge šiške koje se nose sa strane uneće dozu šiku u svaku frizuru, a postići ćete nov izgled koji sasvim sigurno neće proći nezapažen. Odlično se uklapaju sa svim dužinama kose, a posebno atraktivno izgledaju uz stepenaste frizure. Daće vam dozu francuske nonšalantnosti i šarma i efektnu promenu bez odricanja od vaše dužine. Uokviriće lice, a za razliku od običnih šiški potrebno je manje truda za njihovo održavanje, pa se možete odlučiti na ovu frizuru i ako niste redovni posetilac frizerskih salona. Odlična stvar kod ovih šiški je što ćete imati privlačnu frizuru i ako kosu podignete u rep ili punđu.

Sve ovo razlozi su zbog kojih popularne šiške obožava Dženifer Lopez, ali i brojne druge poznate dame. U nastavku pogledajte fotografije koje će vas možda inspirisati da se i same odličite na ovu promenu frizure.


Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: