Sa Ivom Savković do vitke linije

Januar je vreme kada počinjemo sa realizacijom postavljenih novogodišnjih ciljeva, a gotovo svakom od nas na listi ciljeva nalazi se redovno vežbanje. Jedan od najtežih zadataka, jeste napraviti prvi korak nakon duge pauze nevežbanja, ali i promeniti navike u ishrani. Tu ljudi vrlo brzo odustaju, jer nisu dovoljno istrajni. Mnogi od nas će pre pronaći izgovore (mnogo obaveza, posla, malo dete, neadekvatni vremenski uslovi), nego što će se malo pomučiti i učiniti nešto kvalitetno za svoje zdravlje i telo. Ali da, sve su to samo izgovori, jer ko zaista nešto želi on i pronađe način da to ostvari.

Dovoljno je samo da odlučite da vežbate, a za sve ostalo je tu Iva Savković. Iva se više od 20 godina bavi sportom, godinama je bila član atletske reprezentacije i trčala je za Atletski klub “Crvena zvezda”. Već 10 godina se bavi fitnesom i ima svoj fitnes studio na Zvezdari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FitnesIva💕Miona💕SuperFitMama👶💪 (@fitnesivamama) on

U fitnes studiju “Iva” u kom ova mlada Beograđanka radi kao trener možete raditi personalne i vođene treninge, ali i onlajn programe, koji su nam posebno privukli pažnju.

Onlajn treninzi prilagođeni su pre svega ženama koje žele da vežbaju u kućnim uslovima, ali i kada dostignete napredni nivo vežbanje možete nastaviti u teretani po predviđenom programu, kao i kod kuće uz dodatne rekvizite.

Od rekvizita za kućno vežbanje su vam potrebni tegići od 1 i 2 kilograma i mini traka za noge. Svi dodatni rekviziti vam mogu dobro doći, ali nisu neophodni za sam start. Program vežbanja je u video formi i i šalje se na viber, a prilagođen je vašem trenutnom fizičkom izgledu koji putem slika šaljete Ivi. Uplatu izvršite na račun, a nakon toga krećete sa vežbanjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FitnesIva💕Miona💕SuperFitMama👶💪 (@fitnesivamama) on

Iva veliki akcenat u svom radu stavlja na oporavak i jačanje mama nakon porođaja, kao i zatvaranju dijastaze i rešavanju problema sa leđima.

Zanimljivo i verujemo mnogima od vas posebno važno jeste što u fitnes studio “Iva” možete povesti i svoje dete, ukoliko nemate sa kim da ga ostavite. Uz ovu mogućnost koju retko koja teretana ili fitnes centar dopušta, više nema mesta izgovorima. Vaše dete će se zabaviti uz omiljene crtaće, igrajući se sa igračkama, bez brige da će da se povredi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FitnesIva💕Miona💕SuperFitMama👶💪 (@fitnesivamama) on

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: