Škola šminkanja Jelene Mandić od februara i u Podgorici

Trend šminkanja je danas čini se popularan više nego ikad, zbog čega se žene često odlučuju da pohađaju školu šminkanja, kako zbog veština kojima će ovladati da istaknu svoju lepotu do maksimuma, tako i radi profesionalnog bavljenja ovim poslom.

Kroz naše dosadašnje teme vezane za make up ste već imali priliku da upoznate šminkerku Jelenu Mandić, koja nam je davala savete kako da se našminkamu u raznim prilikama, kao i kakve greške obično pravimo kada se šminkamo.

Jelena kao šminker radi od 2007. godine, ima svoj “beauty” studio, vodi školu šminkanja i samim tim ima mnogo iskustva u bavljenju ovim poslom. Šminkala je mnoge poznate ličnosti, a svoje znanje i iskustvo nesebično prenosi devojkama koje žele da nauče veštine i tehnike šminkanja. Škola postoji već 5 godina u Novom Sadu, a od ove godine otvara se i u Podgorici.

Novi Jelenin projekat je profesionalna škola šminkanja koja će se od 19. februara održavati i u Podgorici. Škola traje 3 meseca i namenjena je svima onima koji žele na najbolji način da nauče sve tehnike šminkanja i tajne šminkerskog posla. U školi šminkanja ćete pored teorijskog dela, u kom dobijete mnogo informacija imati i praktični deo. Škola obuhvata 4 termina teorije, 13 termina praktičnog rada kompletnog šminkanja modela, gde se obrađuje 8 različitih stilova i jedan termin gde se uči kako sami sebe najbolje našminkati. Nakon završene škole dobija se diploma.

Sve informacije vezane za školu šminkanja možete dobiti preko broja telefona 069/7646652 kao i preko Jeleninog instagrama, slanjem poruke u DM.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Mandic (@jelenamakeup) on

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: