ŽIVOT

Kako se ponašati u slučaju zemljotresa

Potresla nas je vest o seriji zemljotresa koji su pogodili Hrvatsku. Iako mnogi nisu doživljavali naš region kao trusno područje, seizmolozi nas upozoravaju da rizik od novih, velikih zemljotresa u narednih 10,15 godina postoji na celom Balkanskom poluostrvu. Zemljotresi se ipak ne mogu predvideti i cilj nam nije da vas uplašimo, već da se razvijanjem svesti o ovoj opasnosti pripremimo kako bismo što lakše podneli potencijalnu opasnost. Potražite savete u tekstu.

Pronašli smo najlepše božićne reklame ove godine

Božićni praznici neiscrpna su inspiracija kada su u pitanju filmovi, dekoracija, trpeza, bajke, ali i reklame. Kompanije se utrkuju koja će osmisliti emotivniju reklamu koja prikazuje praznične trenutke. Pronašli smo najlepše božićne reklame koje su ove godine osmislili kreativni timovi različitih brendova.

Da li smo prihvatili “novo normalno”?

Iako su optimisti među nama odbijali da prihvate da će nam se zbog pandemije koronavirusa svakodnevica u velikoj meri promeniti, danas je jasno da će naredni meseci, a možda i godine ipak izgledati drugačije od onog na šta smo navikli.

Nema tagova 0