Trudnički komadi u koje vredi investirati

Kupovina treba da se zasniva na kvalitetnim komadima u koje vredi investirati i koje ćemo rado nositi. Na to posebno treba da obratite pažnju ukoliko ste u drugom stanju. Prilikom kupovine trudničke odeće budite racionalne i nemojte trošiti previše novca na komade koje kasnije nećete moći da nosite.

Budući da je jedan od najvećih izazova tokom trudničkih dana pronaći u garderoberu komade u kojima ćemo se osećati lepo i prijatno, mi vam otkrivamo na čemu ne treba da štedite novac.

HALJINA

Pre nego što posetite prodavnice koje nude kolekcije za trudnice, pogledajte svoj garderober jer ćete možda u njemu pronaći haljinu koju ćete moći da nosite makar u prvim mesecima trudnoće. Ukoliko ipak ne pronađete ono što vam odgovara, kupovina rastegljive haljine je nepogrešiva investicija. Midi haljine A kroja, haljine na preklop ili one maksi dužine različitih dezena su takođe odličan izbor. Osim što su prijatne i prigodne za različite prilike, možete ih nositi i nakon trudnoće.

UDOBNA PAMUČNA SPAVAĆICA

Klasična pamučna spavaćica je izbor i mnogih dama koje nisu u drugom stanju. Spavanje u udobnoj odeći i posteljini je jedan od osnovnih preduslova za kvalitetan san. Na tržištu možete pronaći veliki broj materijala, ali je pamuk izbor sa kojim nećete pogrešiti. Ukoliko planirate kupovinu ovog komada, možete se opredeliti za model namenjen dojiljama koji ćete i nakon porođaja koristiti.

KVALITETAN TRUDNIČKI GRUDNJAK

Jasno je da je trudnici tokom trudnoće potrebno više slobode, a manje stega koje joj može izazvati nošenje neudobne garderobe, posebno neadekvatnih grudnjaka. Ne zaboravite da su trudnicama grudi osetljive, mogu biti i bolne i zbog toga je veoma važno da nosite trudničke grudnjake. Prilikom odabira grudnjaka posebno treba voditi računa o udobnosti, odnosno birati one koji će rasteretiti vaša leđa, koji će grudi držati u pravilnom položaju i telu omogućiti pravilno držanje.

PANTALONE SA RASTEGLJIVIM POJASOM

Ukoliko ste mislile da ćete tokom trudničkih dana morati da se odreknete nošenja farmerki i pantalona, tu smo da vas razuverimo i otkrijemo vam da na tržištu možete pronaći veliki izbor stajliš modela koje možete poneti u različitim prilikama. Posebno obratite pažnju ne one sa pamučnim pojasom na kom možete podešavati veličinu u skladu sa rastom stomaka.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: