Beograd je postao bogatiji za kultni francuski brend odeće za mališane

U nedelju je u Knez Mihailovoj ulici na broju 47 otvorena prodavnica čuvenog francuskog brenda “Petit Bateau”. Tako su mališani u našoj zemlji dobili priliku da nose moderne i kvalitetne komade koje nose deca širom sveta.

“Petit Bateau” osnovan je 1920. godine a poreklo brenda datira još od davne 1893. Nazvan je “Mali brod”, inspirisan čuvenom francuskom uspavankom za bebe, a ista uspavanka bila je inspiracija sinu osnivača brenda da 1918. godine odseče nogavice na donjem vešu koji se nosio u to vreme i tako je nastao veš kakav koristimo i danas.

Kompanija za mališane trenutno kreira ponudu vedrih boja koja asocira na razigran i radostan svemir. Brend je prepoznatljiv po kvalitetanom donjem vešu, majicama i prefinjenom stilu za bebe i decu. Karakterišu ga i besprekorno krojeni odevni predmeti od izuzetno mekanih tkanina.

U beogradskoj prodavnici u prodaji se nalazi kolekcija za jesen/zimu 2020. godine u kojoj možete pronaći sve što je potrebno mališanima za uživanje u hladnim mesecima pred nama.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: