Vreme je za boje

Nakon proleća koje smo proveli u karantinu i prvih dana leta koji su više ličili na sumornu jesen, stiglo nam je pravo letnje vreme. Sunčani vreli dani podstakli su nas da iz ormana izvadimo najlaganije komade odeće, ali ono što je primetno u ovoj sezoni je da su, pored neizostavne bele, u trendu jarke i pastelne boje.

Leto je često u znaku neutralnih svetlih tonova, koji su i idealni za visoke temperature, međutim, upravo nakon meseci u kojima smo bili izloženi strahovima, stresu i lošim vestima, a i ponovo suočeni sa istima, čini se da su nam boje potrebnije nego ikad. Odevanje u vesele boje zasigurno popravlja raspoloženje, a mnoge modne kuće u prvi plan su stavile komade u nijansama roze, crvene, ljubičaste, žute i zelene.

Zbog toga, čak i ako ove godine nećete moći na planirani odmor, za kancelariju, odlazak na piće, piknik u prirodi ili dan na bazenu izaberite neki od komada u ovim bojama i na taj način unesite vedrinu u svoju svakodnevicu. Nemojte se bojati boja i njihovog kombinovanja čak i ako niste navikli na njih. Isprobajte komade u različitim nijansama, izaberite one koje najviše odgovaraju vašem tenu, boji kose i očiju i iznenadićete se koliko će istaći vašu prirodnu lepotu. U nastavku pogledajte predloge kako da ponesete boje ovog leta u različitim prilikama.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: