Unikatni rajfovi i krune sa kristalima koje dizajnira Vesna Milošević

Aksesoari su nezaobilazni detalji svakog autfita i stavljaju naglasak i na najjednostavnije modne kombinacije. Svaka dama od stila zna koliko su detalji važni, a ukoliko ste ljubitelji smelih komada obradovaće vas nakit koji vam predstavljamo.

Poslednjih meseci rajfovi su jedan od vodećih modnih trendova. Osim što su efektni i upečatljivi, pomažu nam u oblikovanju frizure. Često smo ih viđali u zimskim, ali i prazničnim izadnjima poznatih dama na društvenim mrežama.

S obzirom da je sezona svečanosti pred nama, a ukoliko planirate jednostavne autfite sigurni smo da ste već u potrazi za detaljima koji će ih upotpuniti. Unikatni, ručno rađeni rajfovi koje dizajnira Vesna Milošević pravi su izbor.

Prve krune Vesna je izradila 2012. godine i publici ih predstavila na izložbi u Etnografskom muzeju, u okviru Beogradske nedelje mode. Od tada su obeležja svake njene revije, a takođe i svaka kolekcija je imala svoju krunu koja je predstavljala njen lični pečat.

Krune su poslužile kao inspiracije za unikatne rajfove sa kristalima kako bi se dame osećale kao kraljice.

Sve modele možete pogledati u Vesninom umetničko – zanatskom ateljeu koji se nalazi u Svetogorskoj 29 u Beogradu ili na Instagram stranici.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: