Farmerke i bela košulja – nepogrešiva kombinacija za dane kada ne znate šta da obučete

U moru trendova, stilova, boja, dezena, krojeva, materijala i dalje nam se dešava da stojimo pred punim ormanom i čini se da nemamo šta da obučemo. Često upravo veliki izbor i mnoštvo trendi komada koje nije lako međusobno spojiti doprinose tome da budemo još više zbunjene oko izbora svoje odevne kombinacije. Zbog toga je u ovakvim danima najsigurnije vratiti se klasici.

Jedna od nepogrešivih kombinacija, pogodna gotovo za svaku priliku, godišnje doba i raspoloženje su farmerke i bela košulja. Iako deluje sasvim jednostavno i obično, ovaj autfit može biti veoma stajliš. Potrebno je pre svega da pronađete kroj farmerki koji će vam savršeno stajati. Poslednjih godina bledi popularnost uzanih modela, a sve više se nose farmerke ravnih nogavica koje pristaju gotovo svakoj figuri, a ove sezone u trendu su i široke nogavice. Birajte modele bez previše elastina kako ne bi izgubile formu od nošenja. Drugi komad koji vam je potreban je bezvremenska bela košulja koju sasvim sigurno već posedujete u ormanu. Ipak, kada je izbor ove košulje u pitanju, mogućnosti su mnogobrojne. Strukirani ili široki model, sa manjom ili većom kragnom, dodatkom čipke, asimetrična, na vama je da izaberete onu koja vam najbolje stoji. Ukoliko izaberete širi model, dublje farmerke u koje ćete je uvući, zavrnete rukave i dodate kaiš već ste na pola puta da stvorite savršen stajling. Ovu kombinaciju možete menjati u zavisnosti od obuće koju izaberete, to mogu biti čizme, mokasine, espadrile, cipele na štiklu, baletanke ili patike. Poneste kvalitetnu kožnu ili pak pletenu torbu, maramu, neki komad nakita i spremne ste.

Ukoliko sumnjate koliko ova kombinacije može lepo izgledati, u nastavku pogledajte neke od stajlinga koji to upravo pokazuju.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: