Domaći brend ima cipele nalik na čuvene Šanel

Kako nam se bliži jesen, ponovo se vraćamo salonkama sa otvorenom petom. One su istovremeno jednostavne i efektne, a podjednako dobro se uklapaju uz poslovne kombinacije, farmerke i romantične haljine. Svakako najčuveniji “slingback” model je Šanelov u dve boje. Ipak, ovaj dizajnerski komad mnogima je nedostupan, ali zato će vas obradovati da se u ponudi jednog domaćeg brenda može naći model sličan ovom, po znatno povoljnjoj ceni.

Domaći brend Solo već 22 godine izrađuje visoko kvalitetnu obuću od prirodne kože i mogu se pohvaliti kako modernim dizajnom, tako i udobnošću, zbog čega ih žene širom regiona rado nose. U svojoj ponudi imaju veliki izbor modela pogodnih za različite prilike i ukuse.

U njihovoj letnjoj kolekciji našao se i model cipela sa otvorenom petom u bež boji, sa prednjim delom u crnoj boji i diskretnom trakom bele boje. Potpetica od 4 cm idealna je za sve prilike od jutra do mraka, a neutralne boje lako je ukombinovati sa različitim autfitima. Ovaj klasični model neodoljivo podseća na Šanel cipele. Najbolje od svega je što se trenutno, kao i cela letnja kolekcija, nalaze na sniženju, pa se u radnjama, ali i u njihovoj onlajn prodavnici mogu naći po ceni od 6.390 dinara.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: