Romantične haljine američke blogerke

O neodoljivom stilu šarmantne Džulije Engl već smo pisali. Ova brineta savršeno nosi pastelne boje i ženstvene modele, a omiljeni odevni komad joj je svakako haljina. Zbog toga ne čudi da je osnovala brend istog naziva kao i svoj blog “Gal meets glam” u kom vlada upravo ovaj komad.

Džulija je nedavno postala mama preslatke devojčice, pa će se možda asortiman proširiti i na haljinice za najmlađe. Ona je do poslednjeg dana trudnoće vredno radila na novoj kolekciji, jer svakog meseca se u ponudi brenda mogu naći novi modeli, a asortiman je prilagodila i budućim mamama.

Džulija je najbolja predstavnica svog brenda, ali i njene koleginice neretko nose njene kreacije. Haljine ovog brenda su kombinacija moderne romantike i svakodnevne elegenacije, a mogu se nositi gotovo u svim prilikama, od poslovnih, preko neobaveznih, do svečanih. U nastavku pogledajte modele koji će vas možda inspirisati šta i same da ponesete u poslednjim nedeljama leta i na svečanostima koje nam tradicionalno donosi septembar.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: