5 orginalnih poklona za Dan žena

Sutra se obeležava Dan žena, praznik koji je postao deo kulture mnogih zemalja širom sveta, ali i idealna prilika da ženama u našim životima pokažemo koliko nam znače.

Dragi muškarci, ako ste možda još uvek u dilemi šta da poklonite svojim dragim damama, onda je ovo pravi tekst za vas. Takođe, inspiraciju mogu pronaći i dame koje žele da iznenade svoje mame, tetke, strine, prijateljice ili koleginice.

U nastavku smo vam pripremili 5 orginalnih poklona koji će pokazati vašu kreativnost i koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Kratko putovanje ili izlet

8. mart, niti bilo koji drugi praznik ne treba da budu povodi kada ćete negde otputovati. Učinite to i svakog drugog dana kada vam obaveze dozvole i nemojte da vam izgovor bude novac, jer preko interneta, ali i u mnogim turističkim agencijama možete pronaći povoljne ponude. To ne mora biti odlazak u inostranstvo, jer sigurno postoje prekrasna mesta u našoj zemlji koja još uvek niste posetili. Beg od svakodnevnice svima će dobro doći, a vi počnite već od danas da tražite zanimljiv aranžman i iznenadite mamu, sestru ili drugaricu nezaboravnim izletom.

Poklonite svoj dan voljenoj dami

Ovo je idealan predlog ako želite nešto da poklonite svojim mamama, a da budete sigurne da će im veoma značiti, posebno ako ste udate ili živite u drugom gradu. Užurban tempo života nam nameće mnogo svakodnevnih obaveza što nam ostavlja malo vremena da se posvetimo onima koje najviše volimo. Zato vam predlažemo da izdvojite dan i potpuno se posvetite dragim osobama. Radite stvari koje volite, a ne radite ih često zajedno. Idite u bioskop i odgledajte zanimljivu komediju, idite na kuglanje, u šoping ili neko drugo mesto na kom davno niste bile zajedno. Toliko je interesantnih mogućnosti zato budite kreativni.

Album sa fotografijama

Fotografije su večne uspomene na momente koji vam znače, ali i trenutke koje ste možda zaboravili. U vreme modernih i pametnih telefona učestalo fotografisanje je veoma popularno, ali ništa ne može da zameni klasičan foto album, zato ne budite lenji, već izradite fotografije zajedničkih momenata i napravite retrospektivu kroz godine unazad. Ako imate dete, zar mislite da će vašim mamama biti išta lepše od fotografija na kojima su njihovi unuci? Ovaj poklon će verovatno oduševiti i vašu dugogodišnju najbolju prijateljicu i podsetiti je na davno zaboravljene momente.

Masaža ili spa tretman

Stresan način života praćen obavezama, posebno ako imate decu, ali i finansijska sredstva, neretko nam predstavljaju prepreke da pronađemo vreme za redovne odlaske na masaže i spa tretmane. Verujemo da ćete vi najbolje proceniti kome bi odlazak na masažu bio dragocen poklon.

Poklon vaučer

Poklon vaučer je najmanje orginalan predlog, ali sigurno veoma koristan. Cveće, parfemi ili nakit su univerzalni osmomartovski pokloni, ali možda vašim damama trenutno nisu potrebni. Zato vam predlažemo da poklonite vaučer za kupovinu u omiljenim prodavnicama, parfimerijama ili knjižarama i jednostavno se rešite dileme šta kupiti, a žene će izabrati ono što im je najpotrebnije.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: