Modni izveštaj sa ulica Pariza

Završena je i poslednja od četiri velike nedelje mode. Francuske modne kuće predstavile su svoje kolekcije za jesen/zimu 2019/2020, a najveću pažnju privukla je Šanelova revija na kojoj je predstavljena poslednja kolekcija koju je dizajnirao Karl Lagerfeld.

Revija je počela minutom ćutanja u čast nedavno primunolog velikog kreatora, a završila se suzama na licima modela. Pistom su prošetale njegove najveće muze, među kojima i Penelope Kruz koja je ponela belu ružu u ruci. Reviju je otvorila Kara Delevinj, a zatvorila Kaja Gerber. Za ovu priliku Grand Palas pretvoren je u alpsko selo prekriveno snegom čime je odata počast kreatoru koji je rođen u Nemačkoj. Poslednja Lagerfeldova kolekcija sadrži karo i pepito dezen, elegantne bele kreacije od šljokica i perja, prepoznatljive Šanel komplete u upečatljivim bojama, čuvene bisere, predimenzionirane kapute i veliki broj zanimljivih modela.

Kao i uvek, pažnju smo obartili i na “street style”. Na ulicama Pariza bilo je veselije. Nosilo se sve od minimalizma, do glamura. Monohromatski stil, upečatljive boje i smeli dezeni, kao i klasičan francuski stil. Pogledajte na fotografijama najzanimljivije kombinacije.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: