5 must have komada na letovanju

Jasno je da nam često finansije ne dozvoljavaju da kupimo baš sve što poželimo, ali to i nije preduslov da bismo bili stajliš u svakoj prilici. Pre svega je važno da se osećate lepo u svojoj koži, a potom i da budete svesne da možete da izgledate fenomenalno poput poznatih dama sa društvenih mreža samo ako znate kako da iznesete, a i pravilno da iskombinujete svoje modne kombinacije.

Ujedno, veoma je važno da znate da postoje komadi garderobe koji mogu više puta da se nose uz različite aksesoare i obuću i svaki put će izgledati drugačije. Tajna je u vašem umeću kombinovanja i eksperimentisanja.

U nastavku otkrijte koje komade morate spakovati u svoj kofer za letovanje, a sa kojima ćete biti stilizovane kao poznate instagram dame, saznajte u nastavku teksta.

Bela haljina

Nezaobilazan komad leta, ali i bezvremenski klasik jeste bela haljina. Osim što će se savršeno ukopiti uz vaš preplanuli ten, veoma je praktičan komad odeće koji možete poneti u mnogim prilika. Bilo da ste na plaži, u šetnji ili na romantičnoj večeri, sa ovakvim autfitom zasigurno nećete pogrešiti.

Jednodelni kupaći kostim

Osim što su veoma popularni, jednodelni kupaći kostimi su idealan izbor za gotovo svaku žensku figuru. Mogu biti zatvorenog kroja, otvoreniji, koji su ujedno izazovniji, kao i klasični sa “push up” korpama ili bez njih, jednobojni ili pak različitih šarenih dezena. Izbor je na vama.

Ogrlica sa školjkama

Kao i uvek detalji su najvažniji u svakoj modnoj kombinaciji. Ako želite da budete prava stajliš dama, posebno kada ste na moru, ogrica sa školjkama je aksesoar koji morate imati.

Teksas šorc

Leto je gotovo nemoguće zamisliti bez teksas šorca. Možete ga kombinovati sa belom majicom, belom košuljom, različitim bluzama, a takođe ga možete obući preko kupaćeg kostima i svaki put će izgledati drugačije.

Pletena torba

Torbe su svakodnevni aksesoar gotovo svih dama, a one koje se nalaze na najinsagramičnijim fotografijama ovog leta jesu pletene. Postoje različiti modeli pletenih torbi, a praktične su jer su pogodne za sve prilike.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: