Leto je u znaku belih haljina

Iako još uvek nije stiglo kalendarski, leto nam je tu. Tropske temperature koje će nam potrajati i u narednim mesecima zahtevaju što laganiju odeću, udobnu obuću i letnje modne dodatke. Za savršen letnji stil, nije vam potrebno mnogo. Uz omiljene espadrile ili sandale i pletenu ili drvenu torbu najbolje će se uklopiti lagana bela haljina.

Prirodni materijali i svetle boje spas su za letnje vrućine, a ono što je mala crna haljina u zimskim mesecima, u letnjim postaje lepršava bela. Osim što je udobna i prijatna, bela haljina je veoma praktična jer se slaže uz sve boje i možete je kombinovati sa različitim dodacima, slamnatim šeširima, nakitom od školjki ili od drveta, zlatnim lančićima, zanimljivim minđušama, maramama u kosi, patikama i visokim potpeticama. A posebno će vam lepo stajati na preplanuloj koži.

U Mangu je već počelo letnje sniženje, a mi smo potražili najlepše bele haljine koje možete kupiti i obogatiti svoj orman ovim komadom koji će vam sigurni smo, trajati i narednih godina.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: