Teksas šorc – letnji modni klasik

Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli džins. Njegov glavni produkt, farmerke, svi imamo u ormanu i teško možemo da zamislimo svakodnevne kombinacije bez njih. U letnjim mesecima, međutim, iz farmerki prelazimo u lagane letnje suknje i haljine, kao i u nezaobilazni teksas šorc.

Teksas šorc najčešće je u klasičnoj plavoj boji, ali može biti i u drugim bojama, pocepan, kratak model, ili onaj sa dubokim strukom. Njegova najveća prednost je što se, baš poput farmerki, može kombinovati gotovo uz sve. Nezaobilazan je komad ljubiteljki boho stila koje će ga poneti sa kaubojkama, pončom ili kimonom. Takođe, savršen je za sve sportske neobavezne letnje prilike, u kombinaciji sa pamučnom majicom i patikama. Praktičan je komad za putovanja, izlete i sve letnje avanture. Uz prozračne bele bluze i espadrile činiće savršenu kombinaciju za obilazak novih gradova i plaža, a uz zanimljiv top i štikle u njemu možete uživati i u ludom letnjem noćnom provodu.

Ovo je svakako komad koji morate imati u svom garderoberu, a jedna od najlepših kombinacija sa teksas šorcem je bela majica ili bluza. Ideje kako da ga ovog leta ponesete ovu kombinaciju potražili smo na Instagramu.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: