Ovog leta nosićemo nakit sa školjkama

Kako nam se približivaju topli dani, u mislima smo sve češće na plaži, sa omiljenom knjigom, razbarušenom kosom i preplanulim tenom. Iako je leto još uvek daleko, već otkrivamo koji su trendovi koji će ga obeležiti. Dok jedva čekamo da uskočimo u lepršave haljine, teksas šorceve, da ponesemo svoje slamnate torbe i šešire, otkrivamo i kakav ćemo nakit nositi u najtoplijim mesecima.

Leto po pravilu donosi prirodne materijale, kada su u pitanju kako odevni komadi, tako i modni dodaci. A posebno nas raduje što ćemo se ovog leta u potpunosti uklopiti sa morskim ambijentom. Bez obzira da li ćete ovog leta putovati na more, nakit sa školjkama doneće vam morsku atmosferu gde god da se budete nalazili.

Školjke ćemo nositi oko vrata, kao čoker ogrlice, ili samo na privesku, nosićemo ih kao narukvice, minđuše, a na plaži će posebno lepo izgledati ako ih ponesemo oko skočnog zgloba. Ovi komadi nakita, najčešće u beloj boji, uklopiće se uz sve naše letnje stajlinge, a možete pronaći i komade sa školjkama u zlatnoj boji, kao i u mnogim drugim bojama.

Prve su naravno blogerke prihvatile ovaj trend i već ove zime na egzotičnim destinacijama ponele nakit sa školjkama. U nastavku vam donosimo njihove fotografije kao inspiraciju kako da i same ponesete ovaj trend. I ne morate čekati leto, već ga prizovite sa prvim prolećnim danima noseći školjke u svakodnevnim kombinacijama.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: