Kako treba da izgledamo u kućnom izdanju

Drage dame, da li ste kod kuće doterane ili uživate u svojim “apa drapa” izdanjima?

Veoma često žene ne vode računa kako su stilizovane kod kuće, zaboravljajući koliko je to važno. A da li ste se ikada zapitale koliko to doprinosi vašem samopouzdanju?

Žene koje vreme provode kod kuće, od kuće rade ili pak one koje su mame često ne mare kako izgledaju, ne shvatajući koliko je to pogrešno.

Kada kažemo da treba da budete sređene ne mislimo da treba da stavite crveni karmin, obučete najlepšu garderobu i tako kuvate, usisavate ili brišete prašinu. Raščupana i neuredna kosa, ali i neugledna punđa pokupljena na sred glave zaista nisu nešto što će učiniti da se osećate ženstveno, a ženstvenost je verovale ili ne važna i kod kuće. Isto tako pocepana majica ili iznošena trenerka neće učiniti da pomislite za sebe “Kakva lepotica”, a verujte da uvek tako treba da se osećate.

Jasno je da žena uvek treba da brine o sebi. Svaka od nas može da izdvoji pola sata u nekoliko dana da se sama isfenira ako ne stiže kod frizera. Kućni pedikir i manikir su svakako obavezni, a ne smete zaboraviti redovno da odradite piling lica, kako bi vam koža izgledala sveže. Zašto biste preskakale rituale koji će učiniti da vam bude prijatno u sopstvenoj koži?

Ako ste se pozabavile prolećnim sređivanjem ormana nadamo se da ste već bacile svoje iscepane i pohabane majice kao i iznošene trenerke. Kućna odeća treba da vam bude udobna i prijatna, zato sebi kupite lepu trenerku ako to volite da nosite, a ako pak volite vreme kod kuće da provedete u pidžami predlažemo vam da sebi priuštite lepu pidžamu ili kućnu haljinu.

Ovi saveti se odnose podjednako na one osobe koje žive sa svojim partnerima, kao i na one koje žive same, jer je najvažnije da se uvek osećate udobno i lepo u svojoj koži. Videćete koliko će vam ove naizgled beznačajne promene uticati na samopouzdanje. Osim što vam se mogu najaviti iznenadni gosti, možda ćete morati da izađete hitno napolje, a ovi saveti će vas sigurno poštedeti nepotrebnog stresa.

Brinite o sebi uvek jer ćete se osećati lepo i zadovoljno. Ali ne zaboravite da negujete svoju unutrašnju lepotu, jer će ona učiniti da sijate posebnim i u današnje vreme veoma retkim sjajem. Smejte se, volite, čitajte i uživajte u svakom danu.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: