Uskoro počinje internacionalni karneval u Pančevu

Internacionalni karneval u Pančevu održaće se 19. i 20. juna, a posetioci će imati priliku da užvaju u besplatnim sadržajima na 10 lokacija u gradu.

Karnevalska povorka kreće 20. juna u 20 časova, trasom iz ulice Miloša Trebinjca i ulicom Miloša Obrenovića. Predstavljanje karnevalskih grupa je ispred centralne karnevalske bine, koja će biti postavljena u Big šoping centru u Pančevu, gde će se održati karnevalski program, kao i Sajam tradicionalne hrane i vina “Banat Gastro”.

Karneval u Pančevu kao prvi međunarodni karneval u Srbiji i član Federacije Evropskih karnevalskih gradova održava se od 2003. godine u organizaciji udruženja ”Prijatelji Pančeva”.

Ovu turističku atrakciju sa 2000 učesnika iz oko 15 zemalja, poseti preko 100.000 posetilaca, a ovogodišnja karnevalska magija u Pančevu počinje 19. juna, dečijim karnevalskim programom. Karneval slavi radost života i bogatstvo kultura. Dva dana gradom će vladati karnevalisti, prijateljstvo i dobro raspoloženje. Posetioce očekuje zabava i karnevalski program sa brojnim iznenađenjima. Više informacija potražite na sajtu.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: