Proslavite dečiji rođendan kod kuće i stvorite uspomene za pamćenje

Mnogi od nas još uvek nisu spremni za planiranje rođendanskih proslava sa većim brojem ljudi, već se i dalje radije odlučujemo za okupljanja u krugu porodice. Ukoliko planirate da proslavite dečiji rođendan kod kuće, pred vama je veliki izazov i ozbiljan zadatak. Donosimo vam savete kako da ostane upamćen.

Sunčani prolećni dani pred nama idu u korist organizovanja najlepših zabava, jer imate mogućnost da napravite rođendansko slavlje u dvorištu kuće, ispred zgrade u kojoj živite ili na nekom drugom mestu u prirodi.

Prva stvar koju treba sa detetom da uradite pre nego što počnete sa pripremama jeste da odredite temu rođendana. Prilikom odabira teme vodite računa da bude u skladu sa junacima, bojama ili životinjama koje vaše dete voli. Razmislite u kakvim igrama, pričama ili crtaćima uživa i potrudite se da dekoracija bude usklađena sa zadatom temom.

Nijedan rođendan, posebno dečiji ne možemo zamisliti bez ukrasa. Oni su nezaobilazni deo svake proslave. Uz malo mašte i kreativnosti, sa svojom porodicom možete osmisliti dekoraciju uz pomoć balona, papira, tkanina, traka, kanapa, girlandi i napraviti žurku za pamćenje. Nemojte zaboraviti konfete.

Omiljeni kostimirani junaci vaših mališana su najveća atrakcija na dečijim rođendanskim žurkama. Osim što svojom pojavom obraduju decu, tu su da ih animiraju, igraju i pevaju sa njima i prirede im nezaboravno druženje.

Zajedno sa slavljenikom napravite tortu. Nema sumnje da je torta najslađi deo rođendana kome se deca posebno raduju. Ugođaj će biti još potpuniji ako se odlučite da zajedno sa svojom detetom pripremite ukusnu poslasticu, izaberete dekoraciju, vatromet i svećice. Ne zaboravite da zamislite želju.

Osmislite zanimljiv rođendanski dan i unapred isplanirajte nekoliko kućnih aktivnosti koje vaše dete voli i koje će ga učiniti srećnim. Pored različitih igra, možete detetu organizovati lov na blago – poklone, tako što ćete ih sakriti na nekoliko mesta u kući, a detetu dati unapred pripremljenu mapu uz pomoć koje će ih pronaći.

Nekoliko dana pre rođendana zajedno sa slavljenikom napravite “Foto kutak”. Uz pomoć kartona, dekoracije i malo mašte napravite veliki ram za fotografije u kom će se slavljenik slikati sa svojim gostima i stvarati večne uspomene. Ukoliko imate inspiraciju, možete i sami osmisliti različite kreativne ideje uz pomoć kojih ćete ulepšati ovaj dan svom mališanu.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: