Trikovi koji će proslavu Dana zaljubljenih kod kuće učiniti posebnom

U susret najromantičnijem prazniku, Danu zaljubljenih, koji će mnogi od nas zbog aktuelne epidemiološke situacije proslaviti u udobnosti svoga doma, rešili smo da se pozabavimo detaljima koji će ugođaj kod kuće učiniti potpunim.

Svaki dan u godini treba da pokazujete ljubav svojim partnerima, ali je ovaj praznik za mnoge idealna prilika da u svoj dom unesu duh romantike. Evo i predloga kako da to učinite.

Dekorišite prostor

Dekor je ono što naš dom čini posebnim i svojstvenim nama. Na Dan zaljubljenih treba da unesete posebnu čaroliju u njega, a odlični saveznici u tome vam mogu biti mekani prekrivači, mirišljave sveće, buketi svežeg cveća, opuštajuće boje, baloni i naravno omiljena muzika i piće.

Pripremite i servirajte večeru

Stari kažu da ljubav na usta ulazi, a mi bismo se složili sa tim. Ukoliko planirate romantičnu večeru u dvoje poželjno je da kreirate pravu atmosferu za zaljubljene. Pripremite jela koja vaš partner voli, obavezno dekorišite trpezu i sigurni smo da ćete ga ostaviti bez teksta.

Pripremite mirišljavu kupku

Mirišljava kupka jedan je od načina da se opustite i relaksirate nakon napornog i stresnog dana, ali i odličan predlog kako da provedete ovaj praznik. Napravite intimnu atmosferu i uživajte.

Uživajte u omiljenom filmu

Možda zvuči izlišno, ali Dan zaljubljenih kod kuće se gotovo ni ne može zamisliti bez romantičnog filma. Poželjno je da unapred napravite listu i spremni ste za filmski maraton.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: