Poklonite voljenoj osobi nezaboravno zajedničko iskustvo

Bliži nam se Dan zaljubljenih i verovatno mnogi od vas razmišljaju šta da poklone voljenoj osobi. Ukoliko ove godine želite da budete originalni, umesto uobičajenih materijalnih poklona, podarite svojoj drugoj polovini vreme, pažnju i zajedničko iskustvo, a ljubav pretvorite u čarobna dela koja ćete zajednički stvoriti.

“Beo Art House” je mesto kreativnosti i hobija za sve ljubitelje umetnosti. U njihovoj vračarskoj vili pronaći ćete mnoštvo kreativnih radionica i kurseva za decu i odrasle. Polaznici mogu da se upoznaju sa svetom umetnosti, modernim i klasičnim umetničkim tehnikama i hobi zanatima. Tako su u njihovoj ponudi između ostalih kursevi crtanja i slikanja, dekupaža, vajanja, mozaika, slikanje na staklu i tekstilu, duborez, ikonopis. Osim kurseva, možete doživeti i nezaboravna iskustva poput večeri posvećenih slavnim slikarima, umetnički turizam, oslikavanje drage osobe.

Upravo romantične umetničke radionice očekuju vas i za Dan zaljubljenih. Na njima ćete moći da zajedno sa partnerom uz čašu vina uživate u stvaranju umetničkih dela nadahnuti ljubavlju.

U ponudi se nalaze tri različite radionice, a sve se održavaju 14. februara u 18 časova i cena svake je 4000 dinara za par. Tako možete oslikati svoj set porcelanskih šolja ili tanjira. Uz malo truda i pomoć predavača kafa sa voljenom osobom ili dezert mogu postati još romantičniji. Druga radionica je slikanje u paru. Tokom tri sata zabavićete se u stvaranju vašeg zajedničkog umetničkog dela. Treća radionica je vajanje u paru na kojoj ćete imati priliku da se tri sata sa voljenom osobom igrate glinom oblikujući predmete.

Za radionice je obezbeđen sav potreban materijal, piće, grickalice i savršen ambijent za vaš originalni romantični izlazak. Prijave se vrše putem sajta, a važno je da svoje mesto rezervišete na vreme jer je broj mesta ograničen.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: