Veče napolitanske muzike za Dan zaljubljenih u Narodnom pozorištu

Na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u nedelju 14. februara sa početkom u 19 časova održaće se veče napolitanske muzike u izvođenju ansambla Opere.

Na koncertu pod nazivom “Non ti scordar di me“ (Ne zaboravi me) biće izvedeni neki od najpoznatijih dragulja iz bogatog opusa klasičnih napolitanskih pesama u kojima se prepoznaju razne osobine ljudskih strasti i osećanja.

Publika će biti u prilici da uživa u melodijama kao što su “Santa Lucia“, “Canción de Paloma“, “Chitarra Romana“, “Non ti scordar di me“,  “Parlami d’amore Mariu“, “Con te partiro“.

Uz Orkestar Opere Narodnog pozorišta, pod dirigentskom upravom Đorđa Pavlovića i u režiji Ane Grigorović, nastupiće Sofija Pižurica, Janko Sinadinović, Dejan Maksimović, Jasmina Trumbetaš Petrović, Sanja Kerkez, Dragana del Monako, Ljubica Vraneš i Aleksandra Stamenković. Koncertmajstor je Edit Makedonska.

Ulaznice mogu da se kupe na blagajni Narodnog pozorišta i onlajn.

Programi u Narodnom pozorištu, uz ograničen broj mesta za publiku, održavaju se uz poštovanje svih mera zaštite koje propisuje Krizni štab u vezi sa epidemijom koronavirusa.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: