Maržena Marideko dizajnira najtoplije domove

Ukoliko ste ljubitelj enterijera i Instagrama, verovatno vam je već poznato ime Maržena Marideko i profil sa ovim nazivom koji ima skoro pola miliona pratilaca. Reč je o poljskoj dizajnerki enterijera koja je savršenim stilom i fotografijama svog “cozy” doma privukla estete iz svih krajeva sveta.

Maržena voli mešavinu skandinavskog i boho stila, prirodne materijale, neutralne boje, drvo, mnoštvo zelenila, bele zidove i detalje i upravo je to ono što možemo videti na njenom profilu.

Ona je istoričar umetnosti, a uz ljubav prema dizajnu enterijera razvijala je i veštine šivenja, restauracije nameštaja i ručnog pravljenja dekoracije. Takođe, prodaje hvatače snova, koji su njen omiljeni detalj u uređenju enterijera. Maržena smatra da se svaki dom može preurediti uz pomoć detalja kao što su jastučnice, zavese ili prekrivači. Veliku važnost pridaje i mirisima za koje smatra da značajno utiču na atmosferu u domu, zbog čega je ljubitelj mirišljavih sveća i svežeg cveća.

Kako kaže, za nju dom pre svega čine ljudi sa kojima provodi vreme i atmosfera koju zajedno stvaraju, to je sigurno mirno mesto, puno lepih uspomena. Zato bez obzira da li vam se svidi njen ili nečiji tuđ dom, ne zaboravite nikada da mu dodate lični pečat i učinite ga udobnim mestom za sebe i svoju porodicu.

U nastavku pogledajte kuću u kojoj u Varšavi Maržena živi sa suprugom, sinom i njihovim psom i pronađite inspiraciju i za svoj dom iz snova.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: