Najpopularnija venčanica sa Pinteresta povlači se iz prodaje

Ukoliko volite venčanice teško da niste čuli za popularnu “Hollie 2.0” australijskog brenda “Grace loves lace”. Ova istovremeno jednostavna i ekstravagantna haljina u kombinaciji čipke i svile oduševila je devojke širom sveta koje već godinama maštaju da baš u njoj izgovore sudbonosno “da”.

Venčanica sa otvorenim leđima napravljena je od ručno šivene francuske čipke i eteričnih traka od svilenog šifona koje se vijore sa ramena, dok je od istog materijala konstruisana i suknja sa izrezom koji otkriva delikatnu belu čipku. 

Idealna za ambijent australijskih plaža, ali i svaki drugi boho prostor, sve ljubiteljke ovog stila venčanica je ostavila bez dana, a na popularnoj društvenoj platformi Pinterest, gde se otkrivaju najnoviji trendovi, pinovana je preko 2,5 miliona puta čime je postala najpopularnija venčanica svih vremena na ovoj društvenoj mreži.

Ova zavodljiva haljina u stilu grčkih boginja sa tankim bretelama uskoro se, kako je najavljeno iz brenda, povlači iz prodaje. Buduće mlade imaju poslednju priliku da ponesu ikoničnu venčanicu čija cena iznosi 2050 evra i može se naručiti u beloj, kao i u boji slonovače u veličinama od XS do XL.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: