U Beograd stiže čuvena italijanska kozmetička kuća

Ukoliko ste nekada bili u Italiji, nemoguće je da ne znate za Kiko Milano. Radnje čuvenog italijanskog brenda šminke i kozmetike rasprostranjene su ne samo po Italiji, već i po mnogim gradovima Evrope, a uskoro ćemo priliku da kupujemo njihove proizvode imati i u dve prodavnice u Beogradu.

U tržnim centrima Ušće i Galerija otvoriće se prodavnice ovog kvalitetnog i pristupačnog brenda.

Kiko Milano osnovan je 1997. godine i sastoji se iz linija profesionalne šminke, kozmetike za lice i kozmetike za telo. Poznati su po mnoštvu nijansi različitih proizvoda koje imaju u ponudi kako bi se prilagodili svim tipovima tena, senzibilitetima i ukusima. Prateći trendove u svetu mode i lepote, neprekidno usavršavaju svoje formule kako bi ženama predstavili što kvalitetnije i atraktivnije proizvode.

Njihov moto je da lepota treba da bude pristupačna i dostupna svima. Osim o kvalitetu proizvoda brend brine i estetici, pa su tako sva pakovanja veoma elegantna.

U prodaji je odnedavno i praznična kolekcija, tako da mi već znamo gde ćemo izabrati šminku za sve važne prilike ove zime, kao i poklone za svoje drage dame.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: