10 ideja za originalno devojačko veče

Vašu najbolju drugaricu konačno je zaprosio dečko, a vas je izabrala za kumu. Nakon osećaja sreće i ponosa koji će vas sigurno preplaviti, nastupiće i pitanje koja su vaša zaduženja. Najvažnije je da svojoj prijateljici budete podrška i pomoć u toku priprema za njen najvažniji dan, kao i na samom venčanju, ali pre toga sledi i jedan događaj za čiju organizaciju ste zadužene vi – devojačko veče.

Najvažnije je da porazgovarate sa svojom budućom kumom i otkrijete kako ona zamišlja ovaj dan kako biste ga i organizovali u skladu sa njenim željama. Ovo veče predstavlja opraštanje mlade od njenog devojačkog života i zbog toga devojke često žele da ga proslave ludom žurkom. Međutim, sve je više mlada koje ne žele klasičan izlazak, već se devojačko veče pretvara u celodnavni provod, ili čak devojački vikend. Donosimo vam predloge koji će sigurno oduševiti buduću mladu, kao i sve njene gošće.

Tematska žurka

Ukoliko je vaša drugarica ljubitelj kućnih žurki, možete joj prirediti jednu specijalnu, sa temom iz njenog omiljenog filma, mesta, istorijskog perioda ili nečeg drugog što vas asocira na nju. Obavestite sve gošće da se obuku u skladu sa temom, dekorišite prostor u ovom stilu, pripremite ili naručite posluženje koje će se uklopiti u temu i ne zaboravite na muziku. Možete dodati i različite rekvizite koji će vam poslužiti za fotografisanje.

Avanturistički izlet

Buduće mlade koje su ljubitelji avanture i adrenalina, obradovaće izlet sa različitim aktivnostima poput paraglajdinga, bandži džampinga, spuštanja zip lajnom, raftinga, penjanja, paintball-a ili escape room-a. Raspitajte se o aktivnostima koje su u ponudi u vašem gradu ili krenite na zajednički izlet pun avanture.

Odlazak u spa centar

Ukoliko vaša drugarica uživa u ovom načinu opuštanja, devojački dan je idealan da joj priredite to iskustvo. U stresu oko pripreme za svadbu, sigurni smo da će joj relaksiranje sa najbližim drugaricama veoma prijati. Priredite opuštajući dan u spa centru i uživajte u celodnevnim tretmanima.

Društvene igre

Ukoliko vaša drugarica nije ljubitelj ludog noćnog provoda, mirnija kućna varijanta biće odličan izbor, a ovakav način proslave ne mora da bude ni malo dosadan. Pripremite zanimljive društvene igre. Možete se takmičiti u tome koliko dobro poznajete buduću mladu, pripremiti za nju kviz pitanja koja će otkriti koliko dobro poznaje svog mladoženju, odgovarati na zanimljiva pitanja o svom prijateljstvu, a ovakve igre obično se pretvore u prisećanje najlepših zajedničkih uspomena i mnogo smeha.

Iznajmljivanje kuće

Sve popularniji način proslava različitih povoda, pa tako i devojačkih večeri jer iznajmljivanje kuće u kojoj možete provesti ceo dan i prespavati nakon lude žurke. Ove kuće najčešće se nalaze u prirodi, nedaleko od velikih gradova i često u dvorištu imaju bazen na kome možete uživati ukoliko se radi o letnjem periodu. Ovo je odlična ideja jer možete uživati u privatnosti, organizovati provod po svom ukusu i obezbediti smeštaj za sve gošće. Pripremite posluženje i muziku i celodnevna zabava je zagarantovana.

Odlazak na vinsku turu

Ukoliko buduća mlada voli vino, možete se raspitati o vinarijama koje se nalaze u vašem kraju i otići na degustaciju vina. Vinarije se najčešće nalaze u predivnoj prirodi, a za svoju grupu možete organizovati privatnu turu i uživati u izletu.

Vožnja limuzinom

Ukoliko je vaša drugarica ljubitelj luksuznih izlazaka, sigurno će je obradovati iznajmljivanje limuzine u kojoj se možete provozati gradom uz šampanjac i muziku, a provod možete nastaviti u nekom restoranu, klubu ili na splavu.

Iznajmljivanje splava ili broda

Još jedan popularan način proslave devojačke večeri, ali i drugih događaja, je iznamljivanje broda ili splava. Ukoliko se vaš grad nalazi na reci i postoje ovakvi objekti, a proslava se dešava u letnjim mesecima, provod na vodi je uvek dobra ideja. Splavovi se mogu iznajmiti na ceo dan, a na njemu možete i prespavati. Dan možete provesti u sunčanju i kupanju, a uveče možete napraviti privatnu žurku. Brod možete iznajmiti na nekoliko sati, ploviti rekom i započeti proslavu koju možete nastaviti u nekom klubu.

Izlet u prirodi

Ukoliko buduća mlada više voli da provodi vreme u prirodi, nego u noćnim klubovima, možete organizovati odlazak u etno selo, na salaš, na obližnju reku, jezero ili planinu. Organizujte piknik, jahanje konja ili druge aktivnosti i uživajte u celodnevnom ženskom druženju.

Večera u omiljenom restoranu

U zavisnosti od želja vaše drugarice, ne morate organizovati spektakularne provode, već će je možda najviše obradovati večera u omiljenom restoranu, gde u ženskom društvu može uživati u muzici, hrani i piću.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: