Provedite vikend u luksuznom hotelu “Izvor” u Aranđelovcu

Kišovito jesenje vreme nekima od nas možda nije dovoljno inspirativno za organizovanje vikenda van grada. Jesen ima svoje čari, a ako ne želite da uživate u prirodi i dane iskoristite šetajući parkovima prekrivenim opalim lišćem, kvalitetno vreme možete provesti i u nekom od spa centara koje naša zemlja nudi, a mi vam predlažemo da posetite hotel “Izvor” u Aranđelovcu.

“Izvor” je luksuzni hotel sa 5 zvezdica, smešten u centru banjskog grada Aranđelovca, u podnožju planine Bukulje. Na samo 75 kilometara udaljenosti od Beograda možete uživati u svežem vazduhu, mineralnim vodama i prelepim prirodnim lepotama.

Ovaj rizort je pravi izbor za odmor od svakodnevnog stresa, porodično druženje i relaksaciju, opuštanje u prirodnoj mineralnoj vodi, spa tretmanima, masažama i fitnesu i pravo mesto za beg od svakodnevne rutine kojoj često znamo da se prepustimo u vreme hladnih dana.

U maju 2015. godine hotel “Izvor” je dobio nagradu “Najbolji hotel Mediterana i jugoistočne Evrope” za najprestižniji Spa & Wellness, kao i kongresni centar u Srbiji.

Raskošne prostorije, luksuzni enterijer i bogat sadržaj, kako za decu, tako i za odrasle (bazeni sa mineralnom vodom, bio soba, relax soba sa himalajskom solju, finska suva sauna, parno kupatilo, ruska banja, tepidarijumi, masaže i tretmani, barovi i restorani, igraonica za decu, teretana, kuglana, a  u ponudi hotela imate organizovane mini ture, pešačke ture, jahanje, u toku letnjih dana akva park, koji je za goste hotela besplatan…) vas neće ostaviti ravnodušnim, učineće da se osećate lagodno i opušteno kao da ste odputovali na neku egzotičnu destinaciju.

Često grešimo jer verujemo da je kvalitetnije i zabavnije putovanje van granica Srbije, a zapravo ni sami nismo svesni koliko malo poznajemo našu državu i njene lepote, kao ni atraktivna i zanimljiva mesta u njoj. Ukoliko ste slobodni, organizujte sebi vikend, napunićite baterije za predstojeću radnu nedelju i stvorićete uspomene za pamćenje.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: