Trendi Mango komadi za proleće

Sve ljubitelje španskog brenda Mango razočarala je vest da je brend zatvorio sve svoje prodavnice u našoj zemlji. Sve je više brendova koji smanjuju broj prodavnica i stavljaju akcenat na onlajn kupovinu. Time znatno umanjuju troškove, ali i idu u korak sa zahtevima kupaca koji sve češće biraju da kupovinu obavljaju iz udobnosti svog doma. Ukoliko su Mango prodavnice bile na listi onih u kojima ste nalazili komade po svom ukusu, ne brinite, jer još uvek imate mogućnost da nastavite sa kupovinom bez odlaska u inostranstvo, pošto je brend ostavio mogućnost onlajn kupovine iz Srbije.

Zavirili smo u prolećnu kolekciju Manga za koju je editorijal fotografisan u živopisnom Meksiku. Kolekcijom dominiraju trendi komadi, ali i oni klasični poput farmerki i belih košulja koji će se odlično uklopiti uz aktuelne trendove. U kolekciji se tako nalaze duge haljine sa karnerima, cvetni dezen, lanena odela i prsluci, mantili, teksas, pletene torbe, pastelne boje, heklani komadi, bermude. Brend je vodio računa o održivosti, pa su korišćeni prirodni i reciklirani materijali.

Dobra vest je da preko sajta možete kupovati i muške i dečije komade koji nisu bili u ponudi u prodavnicama u našoj zemlji. U nastavku pogledajte deo aktuelne ženske kolekcije.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: