Torbice oko struka su glavni aksesoar ove jeseni

Trend torbica koje se nose oko struka godinama je bio zaboravljen, a podsećao nas je na devedesete godine koje se ne smatraju najuspešnijom modnom dekadom. Takozvane “pederuše” nošene su tada uz šuškave trenerke uvučene u čarape, upadljive patike i kajle, a od tada smo ih viđali samo na pijacama.

Međutim, kao i mnogi drugi, i ovaj trend nam se vratio prošle jeseni u izmenjenom i mnogo lepšem obliku. Najveće svetske modne kuće izbacile su svoje modele ovih torbica koje su trendseterke sa oduševljenjem prihvatile i takozvane “belt bag” preplavile su ulice svetskih metropola. Najpopularniji model svakako je Guči torbica koju su u različitim bojama nabavile blogerke, poznate dame i sve devojke koje prate najnovije trendove. Ubrzo su i prodavnice ulične mode izbacile svoje verzije popularne torbice. I posle godinu dana, na nedavnom održanim Nedeljama mode, videli smo da ovaj trend ne prolazi i da ga poznate dame i dalje obožavaju.

S obzirom na praktičnost koju donosi, ovaj trend ne iznenađuje. Ovakve torbice omogućavaju lakoću u kretanju, istovremeno imaju i svrhu kaiša i ističu struk, dovoljne su da u njih stanu samo osnovne stvari koje nosimo sa sobom, a različiti materijali, boje i dezeni u kojima se javljaju omogućavaju svakoj ženi da pronađe odgovarajuću za sebe i lako ih uklopi u svoj stil. Osim oko struka, možete ih nositi i dijagonalno na ramenu.

Donosimo vam predloge kako da ponesete ovaj zanimljiv i praktičan trend, kao i neke od torbica koje možete naći u našim tržnim centrima. Od kožnih modela, preko modela koji liče na Guči torbicu do onih sa zmijskim uzorkom, sigurni smo da ćete pronaći neku za sebe i poneti ovaj trend koji je počeo još pre godinu dana, ali očigledno će potrajati duže vreme. Ponesite je sa farmerkama ili haljinom, spuštenu na kukove ili oko struka, preko sakoa ili kuputa umesto kaiša i nećete proći nezapaženo.

U nastavku pogledajte torbice koje smo pronašli za vas u tržnim centrima.

Springfield


Zara


Bershka


Stradivarius


Zara


Pull&Bear


Stradivarius


Zara


Springfield


Stradivarius


Zara

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: