Prvi Viktoria sikret model koji ne nosi veličinu S

Čuveni američki brend ženskog donjeg veša i kozmetike, osim po svojim proizvodima, poznat je i po svojim raskošnim revijama na kojima njihove modele nose najlepše žene sveta.

U svetu supermodela, najveći prestiž je postati upravo “Viktorijin Anđeo”. Tako su se među njima našle Hajdi Klum, Adriana Lima, Žizel Bundšen, Alesandra Ambrosio, Tajra Benks, Miranda Ker, Leticija Kasta, Karolina Kurkova, Rouzi Hantington Vajtli i mnoge druge lepotice kojima je osim neprikosnovene lepote zajednička i savršena linija po kojoj su sve do nedavno bile prepoznatljive predstavnice ovog brenda.

Međutim, ove godine se dogodila velika revolucija u Viktoria sikret svetu, kada se među novim modelima izabranima da nose komade ovog benda, našla i Španjolka Lorena Duran, prelepi model sa oblinama.

Ova svojevrsna revolucija povezuje se sa padom prodaje ovog brenda poslednjih godina i zatvaranjem više desetina prodavnica, a mnogo puta u javnosti su i kritikovani zbog previše mršavih devojaka koje su angažovali za svoje kampanje.

Dvadesetpetogodišnja Lorena karijeru je započela sa 17 godina. Radila je za brendove poput Asosa, Zalanda, El Korte Inglesa, Intimisimija, a nosila je i kolekciju Sofije Vergare. Jedva čekamo da vidimo kako će Lorena poneti Viktoria sikret komade.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: