Lena Perminova – priča o modernoj Pepeljugi

Elenu, poznatiju kao Lenu Perminovu, možda znate sa naslovne strane “Vogue”-a, sa modnih pista, iz kampanja koje je radila sa Valentinom, kao ambasadorku Šanela, zvezdu ulične mode, gošću najprestižnijih modnih događaja, možda sa Instagrama na kom ima preko 2 miliona pratilaca i gde neretko deli fotografije svog glamuroznog života, egzotičnih putovanja i idilične porodice, ali verovatno ne znate njenu gotovo filmsku životnu priču.

Elena je odrasla u Sibiru u skromnoj porodici. Sa 16 godina uhvaćena je, kako na nagovor tadašnjeg dečka, diluje ekstazi u noćnom klubu u Novosibirsku i osuđena je na šest godina zatvora. Tada je njen otac uspeo da dođe do Aleksandra Lebedova, tadašnjeg poslanika u Ruskom parlamentu, koji će, ispostaviće se, postati njen princ. Ne samo što ju je izvukao iz zatvora, već se između Elene i 27 godina starijeg milionera, desila ljubav, a ona ga danas naziva svojim spasiteljem i anđelom čuvarom.

Osim ljubavi, Aleksandar, bivši KGB-ov agent i ruski milijarder, filantrop i medijski mogul, otvorio joj je put u visoko društvo Moskve. Diplomirala je ekonomiju na moskovskom univerzitetu, postala modna ikona i filantrop, a ovaj neobičan par uskoro očekuje četvrto dete.

Ipak, Lena je najprepoznatljivija kao modna ikona. Njene odevne kombinacije, elegancija i prirodna lepota izazivaju divljenje gde god da se pojavi.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: