Nova H&M kolekcija nam stiže pravo iz pustinja Arizone

U prezasićenosti velikim brojem brendova ulične mode koji gotovo svakog meseca izbacuju nove kolekcije, potrebno je otići korak dalje, predstaviti nešto neviđeno do sada i istaći se iz gomile. Tako poput kuća visoke mode, i one pristupačnije sve više novca ulažu u editerijale, spotove, reklamne kampanje, revije, originalne pristupe potrošačima, ekološke kampanje i pomeraju granice u predstavljanju svojih proizvoda.

Čuvena švedska modna kuća H&M već godinama je među vodećima kada je ulična moda u pitanju. Pored kolekcija koje dizajniraju u saradnji sa najvećim imenima svetske mode, pažnju svake sezone privuče i njihova Studio kolekcija koju odlikuju kvalitetni materijali, upečatljiv dizajn i komadi koji unikatnu modu približavaju prosečnom kupcu.

Svoju Studio kolekciju za proleće i leto H&M je prethodnih godina predstavljao na Nedelji mode u Parizu, međutim ove godine, odlučili su da umesto na klasičnoj reviji, kolekciju predstave na trodnevnom putovanju kroz pustinju Sedonu u Arizoni.

Između kanjona i crvenih stena, devojke iz celog sveta koje je švedski brend poveo na ovo putovanje, ambasadori brenda i mediji uživali su u u komadima inspirisanim upravo prirodom, safarijem, pustinjom i avanturom, kao i u muzičkim, plesnim i scenskim performansima koje je H&M priredio čineći ovo iskustvo revolucionarnim i nezaboravnim.

U želji da pomere granice, da izmešaju stvarnost i fikciju, glamur i avanturu, priredili su performanse, a kroz interakrivne radionice preko društvenih mreža, omogućili su i ljubiteljima brenda da učestvuju u ovom putovanju i jedinstvenom iskustvu.

Nova H&M Studio kolekcija 21. marta stiže u prodavnice širom sveta, među kojima je i beogradska prodavnica u Knez Mihailovoj ulici. U okviru ove kolekcije pronaći ćete komade u dezenu zebre, lagane haljine prirodnih materijala, odela u neutralnim bojama, glamurozne suknje sa šljokicama i još mnogo predivnih komada.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: