Nova kolekcija Mihana Momose za najlepše buđenje u pastelnim tonovima

Jedan od najuspešnijih domaćih dizajnera, Mihailo Anušić, poznat pod imenom Mihano Momosa, predstavio je novu kolekciju “Awakening”. Inspirisana prirodom, a nazvana buđenje, ova bezvremenska kolekcija donosi nam prepoznatljivu romantiku brenda u pastelnim tonovima, ali i neočekivanu žutu boju, savršene krojeve, prepoznatljivo cveće, perje i velike šešire.

Dizajner je inspiraciju pronašao u snovima, ali i realnosti, njihovoj međusobnoj vezi, u uzbudljivom potencijalu da pretvorimo snove u stvarnost. Kako ističe: “Nakon što je ceo svet zaspao, otpornost i optimizam su su nas probudili.”

“U ovoj kolekciji priroda je veoma direktno izvor inspiracije. Mnogo cvetnih motiva simbol su prirode koja se budi. Plave, žute i puder boje bude sva čula. Pošto je udobnost i dalje veoma potrebna, korišćeni su lagani i lepršavi materijali, i dizajnirano je mnogo “oversized” sakoa i pantalona širokih nogavica. Poigrali smo se asesoarima i kreirali šešire koji zaokružuju svaku kombinaciju. I naravno, koristili smo mnogo perja, po prvi put u žutoj boji koja nas podseća na Feniksa koji se diže iz pepela, mita na koji svi moramo da se podsetimo.” – objašnjavaju iz brenda.

U nastavku pogledajte neke od komada koji vas očekuju u ovoj kolekciji.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: