Najružnije, najtoplije i najudobnije – Ugg čizme

Kao i kada su mnogi drugi trendovi u pitanju, velika je podela između onih koji ih obožavaju i onih koji ih nikad ne bi poneli. Ipak, za razliku od drugih “ružnih” modnih trendova, razlog da zavolimo ovaj je toplina i udobnost u hladnim zimskim danima. Mislimo naravno na Ugg čizme. Ovaj trend zapravo traje već gotovo dve decenije.

Brend čizama od australijske ovčije kože nastao je zapravo u Kaliforniji gde ga je osnovao jedan Australijski surfer 1978. godine. Od tad se brend proširio po Americi, Australiji, Evropi i Aziji, a osim čizama, u ponudi brenda mogu se naći i papuče, kao i druga obuća, torbe, odeća i modni dodaci. Ipak, čizme su do danas svakako ostale njihov najpoznatiji proizvod. Mogu se naći u različitim bojama i dubinama, a svake godine u ponudi se nalaze nove kolekcije gde je klasični model dopunjen dodacima poput krzna, mašni, dugmadi i šljokica, ali zajedničko svima je da će vas ovčije krzno kojim su postavljene grejati u njahladnijim danima i pružiti osećaj neverovatne udobnosti.

Upravo ovo je razlog što ih mnoge poznate dame biraju u svojim kežual izdanjima uprkos tome što ih muškarci smatraju ružnim i neprivlačnim. Ogromna popularnost ovih čizama doprinela je i da se na tržištu nađe veliki broj kopija. Ako vam je na prvom mestu udobnost i ne smeta vam što ova vrste obuće ne ističe lepotu vaših nogu, velika je verovatnoća da ćete zavoleti ove čizme čim ih jednom obujete.

Možete ih poneti u svakodnevnim opuštenim izdanjima, u dugim šetnjama ili na putovanjima. A inspiraciju kako da ih kombinujete potražili smo među poznatim damama koje ih rado nose.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: