Leti obožavamo pletene torbe

Sa dolaskom leta, osim što menjamo odevne komade, boje i materijale koje nosimo, menja se i izbor modnih dodataka. Modni dodatak bez kog nijedna žena ne može da zamisli izlazak iz stana je torba. Često su upravo cipele i torbe komadi na koje se izdvaja najviše novca i koji daju pečat celokupnoj kombinaciji.

U vrelim letnjim danima omiljene kožne torbe ostavljamo u ormanima, a iz njih, zajedno sa belim haljinama i slamnatim šeširima vadimo torbe od laganih letnjih materijala poput rafije, bambusa, drveta i trske.

Cegeri koji su se nekad nosili isključivo na plažu ili pijacu, danas se nose i u grad, a osim klasičnih modela, mogu se naći i pletene torbe u neobičnim oblicima. Bez obzira da li volite male torbe, koje su poslednjih godina u trendu, ili velike modele u koje može da stane sve što u toku dana može da vam zatreba, među pletenim torbama naći ćete svog favorita.

Ovaj komad koji nas podseća na Džejn Birkin, a koji je ona kombinovala i sa večernjim haljinama, prihvatile su i svetske modne blogerke koje ga već nekoliko leta nose u različitim oblicima i prilikama, a najveće modne kuće utrkuju se koja će napraviti popularniji komad. Ovakve modele možete naći i u prodavnicama ulične mode po veoma povoljnim cenama, a u nastavku vam donosimo fotografije popularnih devojaka sa Instagrama koje će vas inspirisati kako da ovog leta i vi ponesete ovaj trend.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: