“Disney night” – muzički spektakl za decu u bašti hotela Crowne Plaza

U subotu 12. septembra u 18.30 časova u bašti hotela Crowne Plaza u Beogradu održaće se muzički spektakl na otvorenom, koncert za malu i veliku decu pod nazivom “Disney Night III”. Kvartet Nemanje Nikolića izvodiće najpopularnijie numera iz Diznijevih crtanih filmova, a glumica Marija Žeravica biće narator programa i vodiće decu kroz svet Dizni junaka. Uz poštovanje bezbednosnih mera ulaz na koncert će biti slobodan.

Dizni je muzika koja spaja sve generacije. Deca će uživati u poznatim melodijama, a odrasli će imati putovanje u svoje detnjistvo. Dizni je dijapazon žanrovski bogate muzike i to je najlepši i najkreativniji način da se deca upoznaju sa klasičnom i simfonijskom muzikom, ali isto tako i sa fantastičnim džezom, svingom i bluzom.

Biće to prilika da uz odličan koncertni program i kreativne radionice, publika uživa u Crowne Plaza otvorenom baru i posebno kreiranom meniju za ovu priliku po specijalnim cenama.
Koncert “Disney Night” je ujedno prvi u nizu kulturnih i zabavnih događaja koje će u saradnji organizaovati hotel Crowne Plaza Belgrade, Guitar Art Festival i BeoBalet tokom predstojeće sezone.

Specijalni gosti koncerta “Disney night III” su učenici BeoBalet škole koji će ovom prilikom izvesti tri numere sa svojim horom i talentovani mladi gitaristi Kreativnog Kurs Gitare.

Poznati kvartet osnovao je mladi talentovani pijanista Nemanja Nikolić, a pored njega sastav čine Ivan Simeunović maestro za violinom, Uroš Danilović za udaraljkama i Sanja Ugrčić moćni vokal.

U subotu ćemo imati priliku da plešemo i pevamo legendarne melodije iz popularnih Dizni crtanih filmova kao što su Aladin, Uspavana lepotica, Mala sirena, Elza, Pepeljuga, Zlatokosa, Mulan, Lepotica i Zver i mnoge druge. Biće to koncert pod zvezdama u čarobnoj bašti hotela Crowne Plaza.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: