H&M Studio kolekcija sutra stiže u prodavnice

Nova H&M Studio kolekcija za proleće i leto 2020. pre nekoliko dana predstavljena je u ambijentu svetlucave panorame Los Anđelesa i okeana. Kolekcija je namenjena modernoj ženi slobodnog duha, čiji je stil eklektičan i ležeran, poput njenih putovanja.

Dizajnerski tim ove modne kuće uputio se iz Stokholma u istraživačko putovanje na švedsko ostrvo Gotland, gde je nadahnut pejzažima i kulturom surfera stvorio ovogodišnju Studio kolekciju. Ona za muzu ima bezbrižnu devojku koja je radoznala, hrabra, surfuje talasima, planinari, spremna je na izazove i istraživanje sveta.

Kolekcija je sirova i prefinjena, a čine je prozračne haljine, odela, sportski kupaći kostimi, kaftani, ali i zanimljivi modni dodaci. Paleta boja je neutralna u kombinaciji sa jarko ružičastom i kobaltno plavom,a prisutna je i mešavina tekstura i dezena.

Kao i u prethodnim kolekcijama, švedski brend vodio je računa o održivosti, pa je tako i ovog puta korišćen organski pamuk i recikliran poliester.

Kolekcija H&M Studio SS20 podeljena je u dva dela, i dok će prvi deo biti dostupan u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj od 20. februara, na drugi ćemo sačekati do kraja maja.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: