H&M ove jeseni sarađuje sa kultnim britanskim brendom

Čuveni švedski modni lanac, poznat po saradnjama sa slavnim dizajnerima i modnim kućama, ove jeseni obradovao je modne sladokusce najavljenom kolekcijom sa britanskim brendom The Vampire’s Wife.

Britanski brend, čija je kreativni direktor i dizajner fenomenalna Suzi Kejv, za kratko vreme postigao je status kultnog, a njihove kreacije obožavaju umetnice i filmske zvezde poput Kejt Mos, Sijene Miler i Dženifer Aniston, ali i pripadnice kraljevske porodice Vojvotkinja Kejt i Princeza Beatris. Poznat je po laskavim siluetama, glamuroznim detaljima i neobuzdanom slavlju žena.

Smelom i ženstvenom kolekcijom dominira crna boja, štras i haljine po kojima je brend prepoznatljiv, kao i vintidž detalji poput velikih kragni, mašni i čipkanih rukavica. Očekuju nas i karneri, naglašena ramena, upečatljivi nakit i bogata tekstura pliša koja daje dozu luksuza. Osim u stavu, kolekcija je progresivna i u proizvodnji jer je napravljena od materijala iz održivih izvora.

Ova romantična kolekcija koja nam donosi dašak gotike biće dostupna od 22. oktobra u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: