Drventerija bags – brend orginalnih torbi kojima nećete odoleti

Torbe su jedan od osnovnih aksesoara koji svaka žena poseduje. Dame kojima su torbe jedan od fetiša sigurni smo da imaju čitavu kolekciju različitih modela, oblika i materijala. A nikada nam ih nije dosta, pa bismo uvek još samo tu jednu. Među mnoštvom trendova koji se veoma brzo smenjuju ljudi teže da se izdvoje iz mase, a kako drugačije nego jedinstvenim komadom garderobe, obuće ili aksesoara.

“Drventerija bags” je upravo takav brend, poseban, orginalan i drugačiji. Ovaj brend se bavi ručnom izradom drvenih torbi, specifičnih po dizajnu i kvalitetu, namenjenih svim damama koje prate modu, ali i žele da ponesu jedan drugačiji aksesoar. Žene koje ih nose zapažene su gde god da se pojave, a ove torbe su neodoljive i zasigurno će svojim izgledom privući mnoge poglede.

Iza ovog brenda stoje Sara Jović, Andrej Miladinović i Stefan Srećković, dugogodišnji prijatelji koji su počeli sa proizvodnjom ovih torbi pre svega 8 meseci. Ideja je nastala iz želje da naprave proizvod koji se ne može naći na našem tržištu, orginalan i drugačiji.

Torbe se izrađuju od najkvalitetnijeg drveta bresta, koje svojim šarama doprinosi prelepom izgledu proizvoda. Ove torbe možete nositi preko ramena i kao ranac. Prilikom kupovine imate mogućnost biranja boje unutrašnjosti torbica.

“Drventerija bags” se mogu poneti uz različite stilove, a s obzirom da su od prirodnog materijala odlično se slažu uz lepršave haljine i vesele boje, zbog čega smo sigurni da će svaka devojka poželeti da ponese ovaj interesantan aksesoar.

Ove predivne torbe možete poručiti onlajn putem Instagrama i Fejsbuka.

Sara, Andrej i Stefan su svoju kreativnost preneli i na drvene dekore koje možete pogledati na Instagram profilu Drventerija gde svi zaljubljenici u drvene predmete mogu pronaći jedinstven poklon za drage osobe ili za sebe. Svi proizvodi su od drveta biranog sa puno pažnje, a jedan od najzanimljivijih proizvoda jesu trzalice i kutijica u obliku gitare za njih.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: