Domaća moda u vanrednom stanju

Vanredno stanje u našoj zemlji, ali i širom sveta, podstaklo je pojedince i kompanije na odgovorno ponašanje i solidarnost. Osnovna poruka glasi “Ostanite kod kuće”. Zbog toga domaći brendovi akcenat stavljaju na kupovinu preko interneta i šiju najtraženiji proizvod u prethodnim danima – zaštitinu masku.

Tako se Mona, jedna od najuspešnijih domaćih modnih kompanija odlučila da svim kupcima koji kupuju onlajn obezbedi popust od 20%. Takođe, kao društveno odgovorna kompanija, svoju proizvodnju prilagodila je novonastaloj situaciji i počeli su da izrađuju zaštitne maske koje će biti donirane medicinskim ustanovama, kako bi se zaštitili medicinski radnici koji su najugroženiji u ovim danima.

Modna kompanija P. S. Fashion takođe se odlučila za proizvodnju zaštitnih maski, a dobra vest je da se radi o pamučnim maskama koje se mogu otkuvavati i ponovo koristiti. Maske će u narednim danima moći da se nađu u svim njihovim prodavnicama, a kupcima koji kupuju onlajn biće poslate zajedno sa porudžbinom. A kako bi podstakli kupce da ostanu kod kuće, omogućili su besplatnu dostavu.

Zbog novonastale situacije privreda će pretrpeti veliki udarac. Mnoge kompanije će biti zatvorene, a radnici ostati bez posla. Zbog toga je sada pravi trenutak da podržimo domaću proizvodnju. U nastavku pogledajte neke od komada iz aktuelnih kolekcija ova dva brenda. I budite odgovorni. Kupujte od kuće.

MONA

P. S. FASHION

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: