Bela majica – komad koji morate imati u svom garderoberu

Nijedna moderna žena ne može da zamisli svoj garderober bez kvalitetne bele majice koja se svrstava u modne klasike.

Proleće je veoma inspirativno kada je moda u pitanju, a klasičnu belu majicu možete poneti u gotovo svakoj prilici, od dnevnih, večernjih preko sportskih sve do poslovnih i bez sumnje ćete izgledati sofisticirano i moderno gde god da se pojavite. Svaka žena treba da ima u svom garderoberu berem jednu univerzalnu belu majicu koju će nositi na različite načine i koja će svaki put izgledati drugačije. Bez obzira da li je u pitanju O ili V izrez bele majice, savršeno se uklapa uz blejzere, farmerke, prolećne haljine, garderobu zemljanih tonova, kao i uz sve boje i modne detalje i uz svaku vrstu obuće.

Ako je i niste voleli do sada, od sada ćete je sigurno zavoleti, jer se bela majica uklapa uz svaki vaš autfit, a može biti odlična zamena za vanvremensku belu košulju. Ona je veoma jednostavna, a toliko efektna, što je zapravo njena moć i nijedan drugi komad ne može da je zameni.

Budite kreativne, pronađite svoj savršeni model i sigurni smo da će bela majica postati vaš omiljeni odevni predmet ovog proleća, leta, jeseni, a ko zna možda i zime.

U nastavku pogledajte predloge koji će vas inspirisati kako da ponesete ovaj modni klasik.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: