Tradicionalni maskenbal u Fridi

Svakog aprila, jedan od omiljenih lokala Beograđana tradicionalno organizuje maskenbal i daje priliku svojim gostima da na jednu noć budu šta god požele.

Na savskom pristaništu već deceniju Cantina de Frida privlači Beograđane i njihove goste svojim zanimljivim specijalitetima i nezaboravnim noćnim provodom uz najpoznatije klupske bendove. Na meniju se nalaze latinoamerička jela sa akcentom na Meksiko, uz malo Španije i malo Mediterana.

Inspirisan čuvenom meksičkom umetnicom, Fridom Kalo i njenom strašću za životom, ovaj bar restoran zamišljen je kao mesto u kome prijatelji zajedno pevaju, plešu i dele trpezu u slavu životu.

Uz originalan enterijer, atmosferu Meksika i veliki izbor koktela svake večeri možete uživati u živoj muzici, a ovog petka, 5. aprila od 21 čas, u pratnji Puls benda iz Sarajeva, Frida organizuje tradicionalni maskenbal, kao i posebna iznenađenja i dodelu nagrada – osoba sa najmaštovitijim kostimom dobiće put u Veneciju za dve osobe. Iskoristite ovu priliku i budite deo mistične karnevalske noći, zaboravite na brige i plešite pod maskama do sitnih sati.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: