Odvedite decu u carstvo dinosaurusa na Kalemegdanu

Ne zna se ko se više raduje proleću, da li odrasli ili deca, ali sasvim sigurno smo svi jedva čekali da prođe hladna zima i stignu sunčani prolećni dani kako bismo što više vremena provodili napolju.

April u Beogradu bez sumnje odrasli će sigurno znati da iskoriste, ali treba zabaviti naše najmlađe članove, što je veoma zahtevan zadatak. Mi vam predlažemo da svoje mališane odvedete u carstvo dinosaurusa koje se nalazi na Kalemegdanu i družite se sa dinosaurusima u “Jura parku”.

U subotu 31. marta počela je sezona u Dino parku “Jura avantura” koji je postavljen ispred Stambol kapije na Beogradskoj tvrđavi, a mališani će moći da se zabave uz 35 replika dinosaurusa u prirodnoj veličini, među kojima su pokretni reptili iz praistorije koji ispuštaju zvuke.

Ulaz za odrasle je 350 dinara, a za decu 250 dinara, dok deca do 3 godine ne plaćaju ulaz. Park “Jura avantura” otvoren je svakog dana od 10 do 20 časova, a tokom sezone nudi i dodatne sadržaje kao što su igraonica na otvorenom, istraživanje i otkopavanje fosilnih ostataka i slično, kao i brojne tematske radionice, predstave i predavanja.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: