Rolka: Omiljeni modni klasik u našim garderoberima ove sezone

Rolka se tradicionalno ubraja u jesenje klasike, a ove sezone doživela je ogromnu popularnost i zauzela značajno mesto na modnoj sceni. Sigurni smo da nijedan odevni predmet nije bolji saveznik u borbi protiv hladnoće od tople rolke koja osim što pruža osećaj udobnosti i ušuškanosti, ujedno predstavlja trend koji možemo poneti u raznim prilikama, od svakodnevnih kežual izdanja preko poslovnih, do svečanih.

Klasična jednobojna rolka, koja prati liniju tela je izbor sa kojim nikada nećete pogrešiti. Možete je nositi ispod sakoa, kaputa ili džempera, a uz pažljivo odabrane aksesoare će uneti dozu elegancije u vaš stajling ili ga učiniti efektnim u poslovnim prilikama. Sa druge strane, “oversized” džemper rolka uz farmerke ili uske pantalone će učiniti da se osećate ležerno, a ipak vrlo upečatljivo.

Garderoberi “instagram” devojaka se ne mogu zamisliti bez nje, a i svaka žena u svom garderoberu ima barem jednu. Ukoliko vam nedostaje inspiracija, donosimo vam ideje koje smo pozajmili od blogerki, koje ovaj komad nose na različite načine u svojim modnim izdanjima.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: