Nokti duginih boja – manikir koji ćete obožavati ovog leta

Leto nam je stiglo, a sa njim vesele, šarene i pastelne boje odeće, obuće, aksesoara, ali i lakova za nokte. Svaka dama koja vodi računa o sebi ima pre svega negovane ruke i uredne nokte. Bilo da su duži ili kraći, nokti moraju biti lepo oblikovani.

Ukoliko volite da pratite trendove verovatno ste već primetili manikir “duginih boja” koji su mnoge poznate dame sa društvenih mreža ponele na svojim noktima.

Ako želite manikir duginih boja važno je da vam svaki nokat bude drugačije boje, ali vodite računa o tome da svi nokti budu pastelnih boja ukoliko ste se odlučili za pastelne tonove, ili zagasiti ukoliko su vaš izbor zagasite boje, nemojte ih mešati. Ukoliko ipak niste dovoljno smeli da ponesete ovakav manikir podjednako je zanimljivo da nokte namažete u pet različitih nijansi jedne boje.

Ovakav manikir je lako uklopljiv uz različite odevne kombinacije, ženstven je, šik i zanimljiv, a u kombinaciji sa različitim nakitom će ostaviti utisak dame sa stilom. U nastavku potražite inspiraciju među fotografijama koje smo vam pripremili.

Još nema komentara.

Šta Vi mislite?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: